Wil jij zwangeren leren verwennen met een zwangerschapsmassage? Wil je jouw vriendin/vrouw extra in de watten leggen tijdens de zwangerschap? Bij de Cursus Zwangerschapsmassage leer je de meestvoorkomende klachten van zwangeren, zoals bekkenpijn, vocht vasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen. 

Wil jij een carrière switch maken, een vestiging van Mums&more starten, of dit naast jouw huidige werk doen? Schrijf je dan snel in voor de Cursus Zwangerschapsmassage in Dwingeloo!

Inhoud Specialisatie Zwangerschapsmassage

Je leert verschillende technieken bij deze cursusdagen, bijvoorbeeld om klachten zoals bekkenpijn, vochtvasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen.
We gaan uit van een massage op een speciale zwangerschapsmassagetafel, aangezien dit voor zwangeren het meest aangename is. Je kan dan namelijk een gelijke druk uitoefenen op het bekken en bovendien is de houding voor jouzelf het meest aangename.

Je leert onder andere het bekken, de bil, de benen en voeten masseren in deze dag. We masseren en oefenen gedeeltelijk op elkaar, zodat je ook daadwerkelijk voelt hoe de technieken horen te voelen. En welke jouw favoriet zijn! Indien je dit niet wilt of we zijn met een oneven aantal, regel ik een model.

Ook leer je een échte zwangere buik masseren. Ik zorg voor verschillende zwangere modellen, zodat je daar ervaring in krijgt. 

Je leert veel verschillende technieken, zodat je een mooie aanvulling op een bestaande ontspaningsmassage kan verzorgen aan een zwangere. 

Specialisatie Zwangerschapsmassage- 1 daagse


– 30 mei 2024 (VOL)
– 18 juli 2024

De cursusdagen zijn van 10:00-16:00 uur.

zwangerschapsmassage

Praktische informatie

Vooropleiding: Je bent al masseur en je hebt ervaring in masseren.  Het niveau waarop de Cursus Zwangerschapsmassage plaatsvindt is MBO-3 niveau. 

Studiebelasting:
 Na de cursusdagen ga je 3-4 uur kwijt zijn aan het eigen maken van de geleerde stof. Er vindt geen examen plaats na afloop van de cursusdagen.

Accreditatie: Deze opleiding is geaccrediteerd door Baby Spa Netwerk en is goed voor 5 punten.

Benodigdheden: Trek gemakkelijke kleding aan, waarin je gemakkelijk kan bewegen, maar ook uit kan trekken als jij de massage mag ontvangen. Voor olie tijdens de cursusdagen wordt gezorgd.
Ik adviseer om pas na de cursusdag een massagetafel te kopen. Zo kan ik je advies geven en kan ik jou korting bieden.

Kosten: 175 euro. Vrij van btw door accreditatie van het CRKBO. Dit zijn de kosten voor het volgen van dec cursusdag. 

Locatie cursus: Mums&more, Hs. Stevensweg 1, 7991 RN, Dwingeloo

Kom je van ver en wil je overnachten? In mijn Bed&Wellness heb ik wellicht een plekje vrij tegen gereduceerd tarief.

Vragen: Is er iets nog niet duidelijk over deze Cursus Zwangerschapsmassage, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

 

Baby spa netwerk mums&more