Specialisatie Zwanger-schaps-massage

Wil jij zwangeren leren verwennen? Hen helpen bij de klachten die zij tijdens de zwangerschap ervaren? Of jouw vriendin/vrouw extra in de watten leggen? Volg dan de Specialisatie Zwangerschapsmassage!

Wil jij leren hoe jij zwangeren een yogales kan geven? Leert hoe zij door middel van yoga fit kunnen blijven tijdens hun zwangerschap of zich goed kunnen voorbereiden op de bevalling? Ga dan voor de opleiding Docent Zwangerschapsyoga.

 

Bevallen moeders helpen met een litteken van een keizersnede? Zij die een pijnlijk, trekkerig, branderig gevoel ervaren (soms zelfs nog na jaren) zullen je dankbaar zijn. Jij kan ze namelijk enorm helpen na deze cursus! Volg de 1-daagse cursus Scar Care.

 

Wil jij kennismaken met de docent?
Alles cursussen en opleidingen worden verzorgd door Karlijn Koopmann. Moeder van twee jongens, met een passie voor het begeleiden van vrouwen tijdens en na hun zwangerschap.
Meer weten over Karlijn, MumsAcademy of Mums&more? Klik dan op de link hieronder.

Welkom by MumsAcademy

Wil jij helpen om moeders na de bevallen weer te starten met sporten? In deze cursus Trainer Post partum leer je vanalles over de bekkenbodem en diastase. Je krijgt praktische handvatten om yoga of workouts te starten, ondanks dat de moeders nog klachten aan hun lijf hebben. Jij leert maatwerk te creeëren!

Wil jij leren hoe jij jonge kinderen in beweging kan brengen? Tips krijgen om een voorkeurshouding te verkleinen? Veel handvatten te krijgen om de band tussen ouders en kind te vergroten? Of door de vele praktische tips jouw werk als pedagogisch medewerker meer diepgang te geven? 
Jij zal gaan inzien dat er zó veel meer kan met een baby!

Lesgeven aan ouders hoe zij babymassage kunnen geven, is dat jouw droom? In 1 dag leer ik jou alle praktische kanten van deze mooie cursus. Voorwaarde is wel dat je al kennis hebt van baby’s en gewend bent om met ze te werken. Weinig theorie, maar vooral lekker doen in deze cursus. Is dat wat jou trekt? Kijk dan verder voor meer informatie.

Leer in deze toffe cursusdag:
– Moxa kan gebruiken bij stuitligging!
– Overtijdsbehandeling 
– Miskraambehandeling 
– Post partum behandeling

Schrijf je nu in voor deze Cursus Pre/peri/post Partum!

Wil jij leren hoe je masseert? Met deze 2-daagse krijg je een mooie basis! 

We behandelen het hele lijf: rug, schouders, armen, nek, benen, voeten en gezicht. 

Leer hoe je iemand in de watten kan leggen door deze heerlijke holistische massage!

Coming Soon!

Hoe kunnen oliën helpen tijdens je zwangerschap? En welke mag je niet gebruiken? Hoe, wanneer en welke soorten kun jij gebruiken en wat is de daadwerkelijke werking van de olie? Je leert het allemaal tijdens de Cursus Zwanger &Oliën. Een mooie toevoeging om zwangere te kunnen adviseren tijdens hun zwangerschap. 

Wil jij leren hoe je de perfecte ontspanningsmassage kunt geven op andere mensen? Wil je jouw vriendin of partner extra in de watten leggen? Bij de Cursus Basis Massage leer je de meest voorkomende klachten van de nek, schouders en onderrug te behandelen. Schrijf je nu in voor de cursus!

Inhouse opleidingen

Werk jij op dit moment met baby’s, zwangeren of mama’s? Wil jij een nog betere kwaliteit leveren in jouw vakgebied? MumsAcademy biedt diverse opleidingen en cursussen die passen bij kinderdagverblijven, sportscholen, verloskundigen, baby spa’s en nog veel meer! Bekijk alle mogelijkheden en neem gerust contact op met Karlijn.

Neem contact met mij op voor extra informatie!