Wil jij leren hoe je de perfecte ontspanningsmassage kunt geven op andere mensen? Wil je jouw vriendin of partner extra in de watten leggen? Bij de Cursus Ontspanningsmassage leer je de meest voorkomende klachten van de nek, schouders en onderrug te behandelen.

Wil jij een carrière switch maken, een vestiging van Mums&more starten, of dit naast jouw huidige werk doen? Schrijf je dan snel in voor de Cursus Ontspanningsmassage in Dwingeloo!

Inhoud cursus ontspanningsmassage

Je leert veel verschillende technieken bij deze cursusdagen, bijvoorbeeld om klachten zoals nek, schouders en onderrug. Maar ook ontspanning aan te brengen in benen en voeten.

De eerste cursusdag gaan we de rug, schouders, armen en handen behandelen. We masseren en oefenen op elkaar, zodat je ook daadwerkelijk voelt hoe de technieken horen te voelen. En welke jouw favoriet zijn! Indien je dit niet wilt of we zijn met een oneven aantal, regel ik een model.

Op de tweede cursusdag leer je de benen, voeten, hals/gezicht masseren, dit doen we weer bij elkaar. Aan het eind van de dag geef je een ontspanningsmassage van 30 minuten om te oefenen in de overgangen tussen de verschillende technieken.

Je leert veel verschillende technieken, zodat je zeker anderhalf uur een massage kan verzorgen. En dus verschil kan aanbrengen in het geven van de massages. Ook zorg ik voor de juiste theorie naast het oefenen in de praktijk. Denk aan hygiene, opbouw en afbouw van de massage, zintuigen, spier informatie, juiste olie en nog veel meer.

Praktische informatie

Vooropleiding: Er is geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan deze cursusdagen. Het niveau waarop de Cursus Ontspanningsmassage plaatsvindt is MBO-3 niveau. Heb je nog geen ervaring met masseren? Geen probleem, dan is deze cursus echt wat voor jou! Ik leer je graag de kneepjes van het vak!

Studiebelasting:
 Na de cursusdagen ga je 4-5 uur kwijt zijn aan het eigen maken van de geleerde stof. Er vindt geen examen plaats na afloop van de cursusdagen.

Benodigdheden: Trek gemakkelijke kleding aan, waarin je gemakkelijk kan bewegen, maar ook uit kan trekken als jij de massage mag ontvangen. Voor olie tijdens de cursusdagen wordt gezorgd.
Ik adviseer om pas na de cursusdagen een massagetafel te kopen. Zo kan ik je advies geven en kan ik jou korting bieden.

Kosten: 295 euro. Vrij van btw door accreditatie van het CRKBO. Dit zijn de kosten voor het volgen van de twee cursusdagen. 

Wanneer:
– 14 & 15 november 2024

De cursusdagen zijn van 10:00-16:00 uur.

Kom je van ver en wil je overnachten? In mijn Bed&Wellness heb ik wellicht een plekje vrij tegen gereduceerd tarief. Volg mijn Bed&Wellness op Instagram: @bedandwellness

Locatie cursus: Mums&more, Hs. Stevensweg 1, 7991 RN, Dwingeloo

Vragen: Is er iets nog niet duidelijk over deze Cursus Ontspanningsmassage, mail gerust naar info@mumsacademy.nl

Welkom by MumsAcademy