Over mij

Karlijn Koopmann

Zo’n acht jaar geleden groeide de drang om als ondernemer verder te gaan. Daarvoor had ik voor de klas gestaan en als vestigingsmanager op een kinderdagverblijf gewerkt. Ik was al een tijd zoekende waarin ik wilde gaan ondernemen. Maar dat ik een eigen bedrijf wilde, dat voelde ik aan alles!

Zwanger zijn betekent voor mij persoonlijk vooral afzien. Door HG (hyperemesis gravidarum) heb ik tijdens mijn twee zwangerschappen veel moeten overgeven. Ziekenhuisopnames, medicijnen en zelfs sondevoeding was helaas noodzakelijk. Door veel op bed te liggen ga je nadenken. Soms peinzend, maar ook denken in mogelijkheden. Hoe kan je als zwangere genieten? Hoe kan je je mindset zo sturen dat het je op de rit houdt? Hoe kan je fysiek herstellen na een bevalling? Hoe kan je zorgen dat de band met je kindje goed wordt?  En zo werd Mums&more geboren. 

Mums&more Dwingeloo

Zwanger van Ruben en al moeder van Maurits (inmiddels 7 en 10) zegde ik mijn baan op en startte ik Mums&more Amersfoort. Dit deed ik drie jaar samen met Eva. Tijdens de Corona verhuisde ik naar Dwingeloo en runde ik Mums&more Amersfoort met mijn team nog even op afstand. Maar er is niks leukers dan echt met de zwangeren te werken of anderen hierover kennis te geven! 
Dus startte ik Mums&more Dwingeloo in 2021 op. Hier geef ik met veel plezier massages, lessen pilates, yoga en bootcamp. Daarnaast run ik mijn Bed&Wellness met veel plezier. Dit alles doe ik zo veel mogelijk als de kinderen op school zitten of mijn vriend bij hen is. Soms is het wat puzzelen, maar ik doe elke dag weer waar ik blij van word! En dat gun ik jou ook! 

MumsAcademy

Alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, besloot ik te bundelen. Zo startte ik met het schrijven van de opleiding en cursussen rondom zwangerschap en geboorte, genaamd MumsAcademy. Heerlijk om mezelf nog meer in te lezen en bij te scholen om bepaalde onderwerpen beter te begrijpen. Om vervolgens in ‘Jip en Janneke taal’ het jou te kunnen uitleggen.

Met veel passie geef ik de cursusdagen en probeer jou zo veel als mogelijk in te lichten over alles rondom zwangeren. Ervaring in deze branche is niet nodig. Ik zorg ervoor dat jij gezien wordt en echt een waardevolle cursus krijgt!