Docent Babymassage

Wil jij Docent Babymassage worden? Heb jij al de nodige kennis van baby’s? En daarom geen zin om 4 dagen in de schoolbanken te gaan zitten? Dan zit je bij de MumsAcademy goed! Jij bent op de hoogte van de theorie en hoe kindjes in elkaar steken? Dan leer ik jou de technieken van babymassage in 1 dag! Een dag vol praktijk, we oefenen zowel op de pop als op echte baby’s en doceren elkaar!

Inhoud cursus Docent Babymassage

Na deze cursusdag kan je een lessenreeks van 3 lessen Babymassage geven aan ouders of leidsters van een kinderdagverblijf. 
De cursusdag wordt gegeven in kleine groepjes van minimaal 3, maximaal 5 deelnemers. Zo is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen. Bij de MumsAcademy word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk.

Tijdens de cursusdag zijn we vooral bezig met de technieken in de praktijk. Er wordt vanuit gegaan dat je de theoretische kennis van baby’s al op zak hebt en je gewend bent om met baby’s om te gaan. Je leert de cursus babymassage niet via de Shantala massage bij MumsAcademy, maar op een holistische wijze. Hiervoor is gekozen omdat je naar het kindje moet (leren) kijken, wat hij/zij wel en niet fijn vindt en daar de massage het beste op kan afstemmen.

Na afloop krijg je deze technieken ook als tekeningen en met uitleg. Deze mag je ook delen met ouders uit jouw cursussen.

Vooropleiding: Baby yoga, kraamverzorgende, SPW, SPH, (kinder)fysio, babycoach, werkzaam in een babyspa, kinderdagverblijf of vergelijkbaars. 

Studiebelasting: Na de cursusdag zal je 4-5 uur kwijt zijn aan het eigen maken van de geleerde stof. Er vindt geen examen plaats na afloop van de cursusdag. Je krijgt een certificaat van deelname na afloop. 

Benodigdheden: Grote pop, ongeveer 60 cm. Liefst met benen en armen die voor de helft uit stof bestaan en een buik die uit stof bestaat. De pop dien je vooraf zelf aan te schaffen. 

Kosten: €150,- Vrij van btw door accreditatie van het CRKBO. Dit zijn de kosten voor 1 cursusdag Docent Babymassage, zoals hierboven staat beschreven.  Koffie/thee en lekkers zijn inbegrepen, lunch mag je zelf meenemen.

Wanneer:
– Donderdag 7 november 2024
De cursus is een 1-daagse en is van 10:00-16:00.

Locatie cursus: Mums&more, H.S. Stevensweg 1, 7991 RN Dwingeloo.
Wil jij deze cursusdag op jouw locatie houden of zelf een datum prikken? Mail mij gerust over de mogelijkheden.

Vragen: Is er iets niet helemaal duidelijk of wil je graag even overleggen? Mail gerust naar info@mumsandmore.nl