Werk jij met zwangeren, baby’s of (herstellende) mama’s? Ben je bijvoorbeeld een verloskundige, personal trainer of werk je in een kinderdagverblijf? Wil jij je als medewerker of als bedrijf verder verdiepen? Dat kan met de in house opleidingen van MumsAcademy! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Diastase check verloskundigen

Werk jij als verloskundige en wil jij je verder verdiepen op het gebied van herstel na de bevalling? Of als verloskunde praktijk een extra service aanbieden? Leer hoe je checkt op diastase en welke oefeningen het herstel bevorderd. De opleidingen worden op maat aangeboden. Kies wat bij jouw praktijk en werknemers past. Wij maken een passend aanbod en maken dit passend in de tijd die beschikbaar is.

Diastase check verloskundige

Sporten tijdens de zwangerschap bij de sportschool

Ben jij een sportschool eigenaar en wil jij je leden ook tijdens de zwangerschap kunnen bieden wat zij nodig hebben? Of ben je een personal trainer en wil je jouw klanten ook kunnen begeleiden tijdens en na de zwangerschap? Leer over wat wel en niet kan tijdens de zwangerschap en hoe je zorgt voor een goed herstel na de bevalling. Kijk ook eens bij de opleiding: trainer post partum!

Diastase check verloskundige

Kinderdagverblijf en trainingen

Mums&more biedt diverse opleidingen die geschikt zijn voor het kinderdagverblijf. Ga voor een cursus baby yoga of een baby- en commodemassage cursus. Niet alleen heerlijk voor het kindje, maar ook om diverse ongemakken tegen te gaan als darmkrampjes en veel huilen. Ook kan het voorkeurshoudingen bij baby’s voorkomen. Daarbij verzorgt Mums&more ook workshops babygebaren. 

Een kinderdagverblijf kan Mums&more inhuren voor cursussen en workshops die naar wens en behoefte ingevuld kan worden. Je kan ons inzetten om het personeel bij te scholen of om de ouders een leuke workshops aan te bieden. 

In house baby yoga opleiding kinderdagverblijf