post partum trainer

Gratis videoles Zwangerschapsyoga

Wil jij je dienstverlening verbreden, jezelf ontwikkelen en een nog grotere impact maken op deze bijzondere fase in het leven van zwangere vrouwen?

Ik neem je mee in de onderdelen van een les zwangerschapsyoga en hoe jij dit kunt gebruiken als aanvulling op je diensten.

Wat komt er allemaal aan bod in deze video?

Ina
Read More
“Ik heb twee scholingen bij Karlijn gevolgd, waarin ik heel veel heb geleerd. Ze geeft op een prettige manier les. Heb nu al meerdere zwangeren gemasseerd en geholpen een baby te draaien bij stuitligging door moxa. Blij mee!”
Liquinda
Read More
“Ik heb de cursus specialisatie zwangerschapsmassage gevolgd. Ik ben zeer tevreden. Het mogen oefenen op zwangere dames was echt geweldig. Karlijn is duidelijk en geeft je de mogelijkheid om vragen te stellen. Ze denkt met je mee. Ze geeft je alle tips en tricks om vol vertrouwen de massage te gaan geven.”
Charlotte
Read More
“Hele fijne Scar care cursus bij Karlijn gevolgd. Ze is erg enthousiast en heeft veel kennis over keizersnede littekens. Zeker een aanrader!”
Mira
Read More
"De cursus Scar care gevolgd bij Karlijn. Karlijn geeft duidelijke uitleg en ze zorgt ervoor dat je tijdens de cursus kan oefenen op een echt keizersnede litteken. Dankbaar dat ik nu ook vrouwen kan behandelen met hun litteken. "
Previous
Next

Schrijf je nu in

Zwangerschapsyoga