Cursus met overnachting

Ga je een cursus van meerdere dagen volgen, maar woon je te ver weg om hiervoor heen en weer te rijden? Dan heb ik de perfecte oplossing! Ik bied namelijk een Bed&Welness aan, zodat je heerlijk kunt bijkomen en ontspannen na een cursus dag.

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed & Wellness ‘Bij Hoeve Holtland’ in Dwingeloo. Genieten van prachtige wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand?

In dit unieke huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna, enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt.

Jij bepaalt hoe je jouw verblijf wilt inrichten! Met of zonder overnachtingen, massages, hottub en/of sauna. Droom jij al weg? 

Sfeer impressie

Kosten

Verblijf per nacht: € 145,- 
Sauna gebruik: €27,50
Hottub gebruik: €60,-
Lunch: €22,50 p.p.

Praktische zaken

Je hebt woonkamer, slaapkamer en badkamer helemaal voor jullie! De keuken heeft geen gaspitten, maar wel een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker, Nespresso. 
Gebruik van handdoeken zijn inclusief.
 
Het adres waar jouw verblijf plaatsvindt is H.S. Stevensweg 1, in Dwingeloo. 
De auto mag je parkeren bij het reclamebord van Mums&more. Dan loop je het kleine hekje door en mag je de zwarte deur aan de zijkant van het bijgebouw in. Dan sta je in de serre!